Travertin Rocas Decor

Blaturi - Trepte - Pardoseli - Placari

Blaturi, Trepte/Contra trepte, Glafuri din travertin pentru baie si bucatarie

travertin

Va oferim blaturi din travertin de cea mai buna calitate. Avem pe stoc diferite modele travertin si asiguram prelucrarea acestora si crearea de obiecte decorative potrivite oricarei constructii.
Profitati acum de serviciile noastre de vanzare blaturi travertin online, utile pentru nevoile dumneavoastra.
Consultati oferta de blaturi travertin si nu ezitati sa comandati obiectele dorite. Echipa de profesionisti Rocas Decor va sta in permanenta la dispozitie, oferindu-va produse la cele mai avantajoase preturi.

Blaturile din travertin se recomanda in special pentru bai. Sunt foarte elegante datorita texturii unice a acestui tip de material, fiind folosite cu precadere in baile cu design retro, traditional. Travertin-ul fiind o roca mai poroasa, este absolut necesar ca in medii umede, pentru o rezistenta sporita la absorbtia apei, sa se impregneze cu diverse solutii de impregnare. Blaturile din travertin se prelucreaza in diverse forme si dimensiuni si se pot monta atat pe mobiliere existente cat si pe console, independente, cu lavoare incastrate sau montate sub blat. Exista 4 tipuri de finisaje care sunt cele mai uzuale pentru blaturile de travertin: slefuit, matuit, periat sau antichizat.

Blaturile din travertin se executa la comanda in functie de dimensiunile d-voastra. Va rog sa ne contactati telefonic sau prin mail pentru oferta de pret. Pentru o comunicare cat mai eficienta va rugam sa va alegeti in prealabil materialul si sa stiti dimensiunile exacte ale blatului. In acest fel, oferta primita va fi exacta si oferita in cel mai scurt timp posibil.

Cea mai buna alegere la cel mai mic pret pentru blaturi din travertin.

Light
blat travertin 1
Noce Mat
blat travertin 2
Classic
blat travertin 3
Premium
blat travertin 4
Noce Polished
blat travertin 5
Yellow
blat travertin 5
Walnut
blat travertin 6
Crema
blat travertin 8
Light
glaf travertin 1
Noce
glaf travertin 2
Classic
glaf travertin 3
Crema
glaf travertin 4
Yellow
glaf travertin 4
Walnut
glaf travertin 4
Noce Vein Cut
glaf travertin 4
Classic Vein Cut
Classic Vein Cut
Crema
Crema
Noce Lustruit
Noce Lustruit
Noce Mat
Noce Mat
Premium
Premium
Yellow
Yellow