Travertin Rocas Decor

Blaturi - Trepte - Pardoseli - Placari

Despre Rocas Decor si travertin

travertin

Cu sediul central in Cluj Napoca si magazine disponibile in toata tara, Bucuresti, Brasov, Timisoara, Bistrita, Alba Iulia si multe reprezentatnte in alte orase Satu Mare, Oradea, Iasi, Suceava, va punem la dispozitie o gama variata de produse, placi de travertin, ideale pentru bai, bucatarii, living-uri, placari interioare si/sau exterioare sub diferite forme de prelucrare, mat, lucios, antichizat, natural.
Cu cantitati mari de travertin pe stoc la Rocas Decor veti beneficia de cele mai bune preturi si oferte la Travertin Cluj, Travertin Bucuresti sau la oricare alta locatie din tara.
Rocas Decor ofera decoratiuni din travertin si piatra naturala de cea mai buna calitate.Cariera de Piatra Naturala
Carera de piatra naturala este locul de extragere a pietrei. Piatra naturala este folosita ca material de constructie. Tipurile de piatra naturala: marmura, granit, travertin, ardezie, andezit, calcar ... Pentru a va oferi cea mai buna calitate a pietrei colaboram direct cu 80 de cariere de piatra, unde ne asiguram de calitate si pret fara concurenta. Pe stoc veti gasi peste 800 de modele din piatra naturala de diferite marimi si finisaje.


Productie
Cele 4 fabrici de productie pentru piatra naturala va pune la dispozitia dumpneavoastra echipamente si utilaje profesionale de prelucrare pentru a satisface pana si cele mai pretentioase proiecte ori pentru a putea indeplini dorninta prin lucrari personalizate. Gama noastra complecta de utilaje industriale pentru marmura, granit, travertin, ardezie, calcar si andezit. Efectuam la comanda trepte, contratrepte, blaturi de baie, blaturi de baie, socluri, garduri, pavaje, placeje, piatra cubica s.a.

Consultanta
Proiectele indiferent de dimensiunea acestora mici sau mari incep prin alegerea pietrei naturale. Consultantii nostri va asteapta pentru a va oferi informatii despre gama noastra diversificata de materiale. In echipele noastre de prelucrare si montaj va pot oferi de asemea consultanta. Va asteptam sa ne vizitati in cele 35 de showroomuri din Romania si Ungaria.


Proiectare
Pritectele din piatra naturala, nu sunt neaparat proiectele realizate de un arhitect impreuna cu un designer ci de proiectele realizate impreuna cu clientii. Realizam din piatra naturala multe obiecte unicat usoare sau mai complicate, cu ajutorul echipei de productie cele mai ample dorinte.

Transport
Oferim transport profesional de marfa profesional de transport. Incercam sa cautam cel mai bun pret pentru transport. Transportul in Romania se realizeaza in maxim 48H in functie de zona de livrare.
Montaj
Experienta, precum si o echipa de specialisti cu care colaboram ne determina sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va si servicii de prelucrare si montare a pietrei. De asemena va punem la dispozitie echipa noastra pentru placari pardoseli sau socluri atat interior cat si exterior, si montajul produselor prelucrate in fabrica noastra.
Mentenanta
Dupa montarea pietrei naturale aceasta trebuie tratata, avem produse profesionale de impregnare de asemena va stam la dispozitie cu sfaturi pentru alegerea impregnantilor in functie de tipul pietrei si de suprafata.

Alegerea materialelor de constructii si a finisajelor sunt punctul cheie de la care porneste orice designer in momentul in care i se pun la dispozitie elementele de care dispun in realizarea unui concept original de amenajare.
Travertin-ul este unul dintre materialele care imbina eficienta cu aspectul elegant si rafinat, care beneficiaza si de o vasta paleta de aplicatii arhitecturale.
Placarile cu travertin in casele dumneavoastra redau un plus de eleganta si rafinament.
Se poate folosi atat in bai cat si in zonele de bucatarie, living precum si pe partile exterioare ca si placare verticala pe soclu sau fatade.
Finisaje care sa imbine frumusetea, unicitatea si splendoarea materialelor pentru a transmite o parte de natura, se transpun in realitate folosind gama de travertine Rocas Decor.
Echipa noastra doreste sa ofere servicii de cea mai buna calitate pentru clientii si colaboratorii nostri si de aceea gama de produse si servicii este intr-o continua crestere.