Travertin Rocas Decor

Blaturi - Trepte - Pardoseli - Placari

Rocas Decor


ALEGE UN SPECIALIST IN MONTAJUL PROFESIONAL AL PIETRELOR NATURALE!Societatea Comerciala Rocas Decor S.R.L. cu sediul in Cluj-Napoca, cu un portofoliu bogat si diversificat in domeniul pietrei naturale are deosebita placere de a va invita sa descoperiti oferta de pret a produselor noastre.


Profesionalismul si experienta noastra ne permit sa oferim o gama completa, corecta si adaptata cerintelor clientii nostri. Departamentul nostru de montaj beneficiaza de o mare flexibilitate in termeni de resurse, propuneri si solutii.


Oferim clientilor nostri o gamna larga de produse pentru montarea si intretinerea pietrei naturale, de la adezivi, chituri de rost pana la produse de impermiabilizare.


Speram sa putem fi pe placul cerintelor si asteptarilor dvs, cu cele mai bune produse, la cele mai bune preturi de pe piata.


Pentru Comenzi si Intrebari telefonice:


Fix:     0040264415185

Mobil: +40721286985

           +40741217337

           +40728986005

           +40720012571


Experienta, precum si echipa de specialisti cu care colaboram ne determina sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va si servicii de prelucrare si montare a pietrei.


Montaj Montaj

La cererea dumneavoastra, prelucram si finisam dupa dimensiunile si modelul dorit glafuri, blaturi, trepte, contratrepte etc. De asemenea va putem pune la dispozitie echipa noastra ptr placari pardoseli sau socluri, atat interior cat si exterior, precum si pentru montajul produselor de piatra achizitionate de la noi.


Operatiunile de tratare si intretinere a pietrei se vor putea efectua cu produsele recomandate de noi, pentru care va asistam cu informatii si fise tehnice, precum si cu indicatii de utilizare.


Oferim nu doar o solutie de amenajare eficienta, un montaj corect si util, ci ne preocupam constant si de infrumusetarea intregului ambient, adaugand valoare arhitecturii prin aranjamentele create.