Travertin Rocas Decor

Blaturi - Trepte - Pardoseli - Placari

Modelele din travertin de la Rocas Decor

travertin

Avem dale din travertin pe stoc la cele mai avantajoase preturi. In depozitele noastre din Cluj Napoca, Bucuresti, Timisoara, gasiti o gama variata de modele din piatra naturala de cea mai buna calitate.
Accesati site-urile noastre de pavele travertin online pentru a vedea ofertele de produse la preturi mici de producator travertin.


Daca va doriti alei,curti, piscine la care aspectul estetic sa primeze, avem o solutie pentru dumneavoastra, dalele din travertin. Acestea pot fi gasite pe o gama cromatica variata. Astfel, combinand nuantele de crem, galben, ruginiu, maroniu puteti crea pe suprafetele pavate modele care sa atraga atentia tuturor celor care vin in vizita. Calitatea lor deosebita, formele interesante, suprafata neteda si finisajele atente confera acestor dale un aspect estetic aparte.
Este recomandata folosirea lor la zone pietonale, curti, alei de gradina, terase, parcuri si piete. Cu ajutorul dalelor din travertin vom obtine un design unic si un stil propriu, inedit si creativ. Sunt menite sa creeze o senzatie de prospetime spatiilor amenajate.
Suntem mandrii de a avea intotdeauna cantitati mari de dale din travertin pe stoc si de a va asigura ca materialele noastre de cea mai buna calitate o sa ridice proiectul dumneavoastra la nivelul asteptarilor. Oferind toate acestea la si noi modele de dale din travertin, toate la cel mai mic pret de pe piata!

Pavele Travertin Light
Pavele Travertin Light
Pavele Travertin Chocolate
Pavele Travertin Chocolate
Pavele Travertin Autumn Leaves
Pavele Travertin Autumn Leaves
Pavele Travertin Yellow
Pavele Travertin Yellow
Pavele Travertin Noce
Pavele Travertin Noce

Mai multe modele puteti gasi pe site-ul importatorului nostru de travertin:
www.piatra-naturala.com