TRAVERTIN

Travertin exterior  este o roca sedimentara  compacta, din famila calcarelor, formata la gura izvoarelor termale. In tonuri diverse, de la alb, alb-galbui pana la brun alterneaza intr-o gama coloristica larga de nuante calde si naturale. Unele travertine cu venatura intensa si coloratie vie, se mai cunosc și sub denumirile de onyxul peșterilor.

Travertinul este o roca care prezinta gauri mici la suprafata. Acesti pori se inchid cu materiale speciale, iar prin șlefuire și lustruire travertinul capătă o suprafață la fel de fină ca a marmurei. Rezistent si usor de intretinut, travertinul isi gaseste multiple aplicatii inca din vremea Imperiului Roman. Colosseumul fiind cel mai edificant exemplu. Avem toate modele de travertin în stoc în depozitele noastre din Cluj Napoca, București, Sibiu și Timișoara.

In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine un mare depozit de travertin exterior in Cluj Napoca. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje antracit. Cu diferite dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem si lastre mari de 2 si 3 cm de granit, marmura, travertin, ardezie si piatra naturala .

Prelucram si montam la cerere blaturi de bucatarie si baie, pervaze, trepte si contratrepte , glafuri exterioare si interioare, capace de gard. Executam in termen scurt orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret travertin si promotii atractive. Executam scari si glafuri in doar 3 zile !

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de travertin la: ROCAS DECOR

 

Placaj travertin Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si travertin in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret placaje travertin direct de la producator. Oferim si montaj profesional in toata tara.

Traverin placaj Cluj Napoca| travertin placaj Timisoara| travertin placaj Bucuresti|  OradeaSibiu|  Bistrita|