TREPTE SI GLAFURI

Trepte si glafuri din travertin.Piatra travertin este una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru decorațiuni interioare sau exterioare. Ideal pentru fațade, trotuare, podele, baie, etc. Oferim produse de travertin de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte, placaj, mosaic, chiuvete, pavele și medalioane. Avem toate modele de travertin în stoc în depozitele noastre din Cluj Napoca, București, Sibiu și Timișoara.

   In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine un mare depozit de Travertin exterior in Cluj Napoca. Va punem la dispozitie trepte si glafuri travertin si peste 400000 de mp de placaje din marmura neagra si alba, placaje granit exterior, placi travertinardezie neagra si placaje antracit. Cu diferite dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem si lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie si piatra naturala .

Prelucram si montam la cerere blaturi de bucatarie si baie, pervaze, trepte si contratrepte , glafuri exterioare si interioare, capace de gard. Executam in termen scurt orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru travertin si promotii.

Disponobile lastre de 2 si 3 cm in depozit travertin si andezit fiamat, Rocas Decor in Cluj.  Executam scari si glafuri in doar 3 zile !

cere oferta personalizata chiar acum !

Mai multe modele de travertin la: ROCAS DECOR

 

Trepte si glafuri din Travertin Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de travertin si marmura in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata in cateva minute pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă. Si daca va convine termenul de executie la noi este doar de 2-3 zile ! preț bun pentru travertin ! Cumpara direct de la producator.

travertin trepte si pervaze Cluj Napoca| travertin trepte si pervaze Timisoara|travertin trepte si pervaze  Bucuresti| travertin trepte si pervaze  Oradea| travertin trepte si pervaze Sibiu| travertin trepte si pervaze Bistrita|